Tentinfo 2012 Tentinfo 2012

Beste medewerker,

Ten eerste : wat fijn dat u/ jij meedoet met de tentdagen. Hier zijn we erg blij mee!

Dit jaar willen we  voordat de tentdagen beginnen weer een medewerkersavond organiseren waarbij wij alle belangrijke  informatie mondeling toelichten. Er wordt op de dagen zelf niets meer uitgelegd. Belangrijk om er dus bij te zijn!!!

De medewerkersavond is op 7 augustus van 20:00-21:00 in de tent.

Naast het programma, het thema lied en informatie over huishoudelijk zaken liggen er ook lijsten klaar waar u/ jij zich alvast kunt inschrijven voor een  groep en/of activiteit.

Voor de continuïteit tijdens de dagen willen wij u echt verzoeken om deze avond te komen!

Hartelijk dank!   Tot ziens op 7 augustus om 20:00!!

Vriendelijke groeten,

Sifra van de Water