Jeugdpastoraat Jeugdpastoraat

Doelstellingen van het jeugdpastoraat zijn:

• Plaats voor persoonlijk gesprek met jongere
  • Toerusting van het persoonlijk geloof
  • Jongeren, voor zo ver dat mogelijk is, bij Christus brengen
  • Pastorale plek voor elke situatie

Vanaf het winterseizoen 2017/2018 willen we extra accent geven aan het meer structureel inrichten van het jeugdpastoraat. We worden daarbij ondersteund door onze pastoraal medewerker.

Jeugddiaconaat Jeugddiaconaat

Doelstelling van het jeugddiaconaat is jongeren bewust maken van de verantwoordelijkheid om oog te hebben voor de mensen om ons heen en de wereld waarin wij leven. Dat doen we o.a. door deelname om-het-jaar aan het HGJB-project. In het voorjaar 2018 zal de projectweek worden gehouden. Het inzamelen van geld voor projecten is op zich weer een mogelijkheid van leren en ontmoeten voor jongeren, in wisselwerking met de rest van de gemeente.

Uitgave collectemunten
datum en tijdstip 02-07-2018 om 20:30